Benefietconcert 2022
Gepubliceerd op

Benefietconcert 2022

KOOP NU - dinsdag 22 en woensdag 23 november in de grote pauze - de kaarten voor het benefietconcert! Ieder jaar organiseren muziekleerlingen van 5vwo het Frencken benefietconcert: dit jaar vindt het benefietconcert plaats op donderdag 1 december 2022 op het Frencken.

Dit jaar hebben de leerlingen gekozen om het geld wat opgehaald wordt te doneren aan Stichting De Kinderen. Dit is een stichting die zich inzet om kinderen die een zieke ouder hebben of een overleden ouder, met elkaar in contact te brengen. Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar, maar de stichting wil vooral deze kinderen ontspanning bieden in deze moeilijke tijd.

DE AUDITIES

Leerlingen van het Frencken die mee doen aan de Benefietshow met een leuke act (dansen, zingen, acteren, goochelen of wat dan ook) hebben afgelopen week auditie gedaan. We zijn er klaar voor om op donderdag 1 december een spetterende benefietshow te geven!

KAARTVERKOOP

Wil je erbij zijn? Dan kan dat natuurlijk! Hoe meer publiek, hoe beter. Want alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Een kaartje kost € 3,50 per stuk. De kaartverkoop vindt plaats op 22 en 23 november in de grote pauze in de aula!

Hoe werkt dit?

Je scant ter plekke daar de QR-code zodat je kaartjes meteen digitaal afrekent via je telefoon. Je krijgt meteen je kaartje/betaalbewijs mee. LET OP: contant afrekenen is niet mogelijk.DONATIES

Direct doneren voor Stichting De Kinderen kan via de QR-code: scan hem in of klik erop om naar de webpagina te gaan.