Aanmelden

AANMELDEN OP HET FRENCKEN

Wat fijn dat je voor onze school kiest - het Frencken is de school van jouw toekomst! De centrale aanmelding vond plaats op 26 of 28 maart 2024; de inschrijving voor schooljaar 2024-2025 is gesloten.

LET OP:
Je kunt je aanmelden op het Mgr. Frencken College met een havo-, havo/vwo- of vwo-advies. Heb je een mavo/havo-advies en wil je je aanmelden? Neem dan eerst contact op met onze school. Wanneer je je aanmeldt op het Frencken, heb je via het (digitale) aanmeldformulier je voorkeur aangegeven voor de brugklas waarin je geplaatst wilt worden:

  • havo/vwo brugklas
  • Frencken Next havo & vwo
  • vwo-Topklas

Meer informatie over onze brugklas lees je hier.

Digitaal aanmelden

Voortaan kun je je als nieuwe brugklasser al digitaal aanmelden vóórdat je tijdens de aanmeldavonden op het Mgr. Frencken College langskomt voor een korte kennismaking en check van je gegevens.

Checklist vooraf aan de centrale aanmelding

Om de aanmelding succesvol te verwerken, heeft de school je gegevens nodig. Met behulp van onderstaande checklist controleer je of de aanmelding compleet is.

 Document  Informatie/ tips
Aanmeldformulier

Vul vooraf het digitale aanmeldformulier in.

Lukt dat niet? Neem dan het aanmeldformulier uitgeprint en ingevuld en ondertekend mee naar de aanmeldavond.

Uniform adviesformulier (schooladviesformulier) Door de ouders en de leerkracht van groep 8 ondertekend, te ontvangen van de basisschool.
Een identiteitsbewijs Neem een geldig ID-bewijs (paspoort of ID-kaart) mee (geen kopie).
Indien aanwezig: relevante onderzoeksgegevens

Bijv. een dyslexieverklaring en –rapport, een psychologisch onderzoeksrapport enz.