Frencken College > Nieuwe leerlingen > Kennismaking groep 8

KENNISMAKING GROEP 8

Hee, zit jij in groep 8? Dan is dit een spannend jaar voor je: de musical, op kamp en… jezelf inschrijven voor de middelbare school! Misschien weet je al (bijna) naar welke school je toe wilt. Zo niet of twijfel je nog? Bezoek dan onze school! Kom een proefles volgen voor vwo en/of havo. Je krijgt dan een goede indruk van onze brugklas en je kunt ook al jouw vragen stellen.

Omdat we op het Frencken 3 soorten brugklassen hebben, bieden we verschillende meeloopmiddagen aan. Voor de havo/vwo-brugklassen kun je jezelf aanmelden voor de MFSee Days, regulier of Next
(meer gepersonaliseerd onderwijs).

Heb je een voorlopig vwo-advies en wil je wel wat uitdaging? Volg dan MFCollege: een serie van
5 bijeenkomsten waarin je onze vwo-Topklas beter leert kennen.

MFCollege

Ieder jaar organiseren we in het najaar het MFCollege-programma op het Frencken, voor leerlingen uit groep 8 met een voorlopig vwo-advies. In een serie van 5 bijeenkomsten met een uitdagend programma waarin je onze vwo-klas en vwo-Topklas beter leert kennen. We gaan ervan uit dat je alle vijf middagen erbij bent; dat wordt leuk!

SCHRIJF JE NU IN!

Het kennismakingsprogramma vwo 2023-2024 bestaat uit een serie van vijf woensdagmiddagen van 10 januari t/m 7 februari 2024 van 15.00 tot 16.35 uur.

>> schrijf je vóór 15 december 2023 hier in voor de MFCollege reeks <<


Let op: leerlingen van de Delta-basisscholen hoeven zich hier niet in te schrijven; zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het samenwerkingsprogramma tussen St.-Oelbert en Mgr. Frencken College en melden zich via e-mail aan.

Wil je echter alléén het programma van het Frencken College volgen? Vul dan het formulier wél in.
MFSee Days

Zit je in groep 8 en verwacht je havo, havo/vwo- of vwo-advies? Meld je dan aan voor één van onze MFSee Days! Zo kom je op een leuke manier heel veel over het Frencken te weten en over onze brugklas.

21 februari 2024
 MFSee Day 1
  14.45-16.15 uur
28 februari 2024  MFSee Day 2
  14.45-16.15 uur
6 maart 2024  MFSee Day 3 
  14.45-16.15 uur
 
Kies voor reguliere brugklas havo/vwo of Next-proeflessen op de woensdagmiddag van jouw keuze!

>> Schrijf je hier in voor een MFSee Day - Frencken Next <<

>> Schrijf je hier in voor een MFSee Day - brugklas havo/vwo <<