De laatste weken van het schooljaar
Gepubliceerd op

De laatste weken van het schooljaar

Het is zover: de lessen van dit schooljaar zitten erop. Deze week worden de eindexamens in tijdvak 3 gemaakt, is het de laatste toetsweek en voor Next-leerlingen de eindweek. En daarna? Op de planning staan het inhalen van toetsen, herkansingen, inzage van toetsen, diploma-uitreiking, rapporten en de praktische afsluiting van dit schooljaar, zoals boeken en kluisjes.

Hieronder nog even de laatste praktische zaken op een rij en daarna iedereen een welverdiende vakantie!

Cijfers in Magister

De cijfers in Magister zullen weer zichtbaar worden op 8 juli voor de bovenbouw en op 12 juli voor de onderbouw.

Inhalen en herkansen

Het inhalen van proefwerken uit TW4 kan vanaf 12 juli. Het inhalen van gemiste SE's en herkansingen van TW'en voor 4H, 4V en 5V kan vanaf 14 juli.

Boeken inleveren

Op vrijdag 15 juli a.s. moeten de boeken van Iddink en de boeken die van het Frencken in gebruik zijn worden ingeleverd. Leerlingen ontvangen bericht over hoe en op welk tijdstip dit plaatsvindt.

Kluisje leeg

Uiterlijk vrijdag 15 juli om uiterlijk 16.30 uur moeten alle lockers leeg zijn! Dit betekent dat ALLE spullen uit de lockers mee naar huis moeten worden genomen. Eerder mag natuurlijk ook!

In het nieuwe schooljaar worden er opnieuw lockers gereserveerd. Hierover ontvangen leerlingen nog een bericht via e-mail.

Schoolpas

Omdat je je schoolpas ook nodig heb om te kopiëren en de nieuwe schoolpasjes pas in de 3e of 4e week na de vakantie worden verstrekt. Bewaar dus je huidige schoolpasje goed!

Eindfeest

Voor het eerst weer in twee jaar is er weer een eindfeest voor de onderbouwleerlingen uit klas 1, 2 en 3 op maandagavond 18 juli. Tot dan!

Diploma uitreiking

Op 14 juli krijgen eindexamenleerlingen die examens doen in tijdvak 3 de uitslag. Dan zijn we compleet en klaar voor de diploma-uitreiking op woensdag 20 juli in Theater de Bussel. De havo start in de middag vanaf 15.00 uur en het vwo start in de avond vanaf 19.00 uur.

Rapporten en certificaten ophalen

De rapporten en de Next-certificaten worden op vrijdag 22 juli uitgereikt. Hiervoor volgt te zijner tijd een rooster. Leerlingen dienen hun rapport/certificaat zelf op te halen.

Zomervakantie - tot het nieuwe schooljaar 2022-2023!

Ondertussen werken we 'achter de schermen' aan de opstart van een compleet nieuw schooljaar. We zien onze leerlingen graag weer terug op dinsdag 6 september. Het nieuwe rooster en klassenindeling zal op vrijdag 2 september beschikbaar komen in Magister. Uiterlijk woensdag 27 juli zal er per jaarlaag een brief op de website geplaatst worden waarin staat waar en hoe laat de leerlingen op de eerste dag van het nieuwe schooljaar verwacht worden.