OPEN HUIS 2024 op vrijdag 2 & zaterdag 3 februari
Gepubliceerd op

OPEN HUIS 2024 op vrijdag 2 & zaterdag 3 februari

Het Open Huis op het Frencken College vindt plaats op 2 en 3 februari 2024. Zit jij in groep 7 of 8? En verwacht je havo- of vwo-advies? Meld je dan aan en kom samen met je ouder(s) een kijkje in onze school nemen. Bezoek onze aula's en leslokalen, ontmoet onze docenten en leerlingen, doe mee met leuke opdrachten in onze moderne bètalokalen, ontdek ons wereldplein, sport mee in de ruime sporthal en ontdek vooral alles over de verschillende brugklassen van het Frencken.

Open Huis 2024: aanmelden voor 2 of 3 februari

We nodigen iedereen die geïnteresseerd is om naar het Frencken College te komen van harte uit. Om bezoekers de mogelijkheid en ruimte te bieden om het Frencken zo goed mogelijk te ontdekken, werken we met tijdsloten. Schrijf je dus nu in voor een tijdslot naar keuze op:

  • vrijdag 2 februari  16.00 - 20.00 uur - of
  • zaterdag 3 februari  9.30 - 12.30 uur
     

ROUTE & PARKEREN

Hoe kom je bij het Mgr. Frencken College?

  • Kom vooral met de fiets: de fietsenstalling is ruim en vrij om te gebruiken. Deze bevindt zich enkele meters voor de hoofdingang.
  • Te voet of met openbaar vervoer (de bus stopt bijna voor de deur)
  • Met de auto: parkeren kan op Slotjesveld: i.v.m. de veiligheid is de slagboom bij de school gesloten.

Meer informatie kun je hier vinden op deze Open Huis pagina.
 

Kennismaking groep 8

Wil je je meteen inschrijven voor een proefles op het Frencken? Meld je dan aan voor onze MFSee-Days en/of MFC Next-Days die 1 februari van start gaan. Wil jij ook een proefmiddag meedraaien op het Frencken als leerling uit groep 8? Lees hier verder en meld je aan.

Meer zien en horen?

Er valt volop te kijken vanuit huis om een goede indruk te krijgen of onze leerlingen aan het woord te horen en zien. Op onze Open Huis-playlist op YouTube vind je leuke en informatieve video's bij elkaar.

Blijf ons volgen hier of via Facebook of Instagram. Tot ziens!