Welkom terug!
Gepubliceerd op

Welkom terug!

Welkom terug op het Frencken! En een speciaal welkom voor alle leerlingen die voor het eerst kennismaken met onze school. We zijn weer startklaar: jullie ook? We kijken ernaar uit om dinsdag 6 september weer met z'n allen het nieuwe schooljaar af te trappen!

We hebben er veel zin in om er een inspirerend, uitdagend en succesvol nieuw jaar van te maken. Dinsdag beginnen we met een introductie om een frisse start te maken, samen met je mentor. Hieronder de algemene informatie op een rij. Verder is het handig wellicht nog even de schoolregels te bekijken.

Roosters

We hanteren dit schooljaar opnieuw het 45-minuten rooster. waardoor we ruimte hebben om 10 lessen op een dag in te roosteren. Je ziet in het eerste lesuur flexuren staan. Informatie over de flexuren en de inschrijving ontvang je volgende week via je mentor/coach.

Lockers

Vanaf nu kun je, geheel digitaal, een kluisje regelen voor dit schooljaar. Goed om te weten dat de computer bepaalt welk kluisje je krijgt, dus je kunt geen voorkeur opgeven voor hoog of laag of voor de eerste of tweede etage. Dat gaat  geheel willekeurig. In je schoolmail vind je de handleiding. Nieuwe leerlingen (brugklassers en instromers) krijgen in de introductie een nieuwe locker toegewezen via hun nieuwe schoolmail. Er zijn genoeg lockers voor iedereen!

Introductie

De komende week staat voornamelijk in het teken van elkaar leren kennen en weer wennen aan het schoolritme. Het programma voor dinsdag 6 september heeft iedereen per e-mail ontvangen en staat ook hier op de website. Verdere informatie volgt via de mentor.

Het hele Frenckenteam wenst je een goed, gezond en succesvol nieuw schooljaar toe!