OPEN HUIS 18 & 19 februari 2022
Gepubliceerd op

OPEN HUIS 18 & 19 februari 2022

Het Open Huis op het Frencken College zal plaatsvinden op 18 en 19 februari 2022. Zit jij in groep 8? Meld je dan aan en kom onze school bezoeken. Neem samen met een ouder/begeleider een kijkje in onze aula's en leslokalen, ontmoet onze docenten en leerlingen, doe mee met leuke opdrachten in onze moderne bètalokalen, ga op reis op ons wereldplein, sport mee in de ruime sporthal en ontdek alles over de verschillende brugklassen van het Frencken.Open Huis 2022: aanmelden voor 18 of 19 februari

We hopen dat we leerlingen uit groep 8 nu wél op onze school kunnen ontmoeten: ook afgelopen jaar kregen zij niet de kans om ons Open Huis fysiek te bezoeken. Tenslotte staan zij in maart wel voor de keuze welke school zij gaan kiezen voor hun toekomst. Met (helaas) de nodige richtlijnen nodigen we leerlingen uit groep 8 met maximaal één ouder/begeleider uit om een tijdslot te kiezen voor ons Open Huis op:

  • vrijdag 18 februari  16.00 - 20.00 uur
  • zaterdag 19 februari  9.30 - 12.30 uur

Meer informatie kun je hier vinden op deze Open Huis pagina.

Kennismaking groep 8

De planning van meerdere activiteiten is verschoven, zo ook die van onze MFSee-Days en MFC Next-Days die voor een groot gedeelte begin februari gepland stonden. Leerlingen die ingeschreven stonden op 2 en 9 februari hebben inmiddels bericht ontvangen, dat zij zich opnieuw kunnen inschrijven. Wil jij ook een proefmiddag meedraaien op het Frencken als leerling uit groep 8? Lees hier verder en meld je aan.

Kennismaking groep 7

Leerlingen uit groep 7 kunnen dit jaar helaas nog niet ons Open Huis fysiek bezoeken. Volgens jaar hopelijk wel! En er is dit jaar in maart wél een mogelijkheid om een proefles naar keuze te volgen! Dus wil jij ook een keer actief meedoen op het Frencken als leerling uit groep 7? Lees hier verder en meld je aan.

Online Open Huis

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het Frencken, starten we komende week ons Online Open Huis! Dus blijf ons volgen hier of via Facebook of Instagram. Tot ziens!