Frencken College > Groep 7/8 > Kennismaking groep 8

KENNISMAKING GROEP 8

UPDATE: Vanwege de huidige lockdown en overheidsmaatregelen is er besloten dat in de regio Oosterhout scholen geen bezoek van basisschoolleerlingen ontvangen, in ieder geval tot aan de centrale aanmelding van 8-11 maart.

Wil je toch een indruk krijgen van het Frencken?
Ons Online Open Huis is geopend!

MFSee-day

Zit je in groep 8 en verwacht je havo, havo/vwo- of vwo-advies? Meld je aan voor onze MFSee-days!

Helaas kunnen we je daarvoor niet op school uitnodigen. We hebben daarom een nieuwe vorm bedacht. We organiseren nu online bijeenkomsten. Zo kom je op een leuke manier heel veel over het Frencken te weten. Je maakt die middag kennis een docent en een of twee leerlingen. Via een online quiz krijg je antwoorden op de vragen die je zult hebben. Er zijn leerlingen die je vertellen wat ze van het Frencken vinden en hoe hun overstap van groep 8 naar onze school is gegaan.

Hoe werkt het?
In de week van tevoren krijg je een uitnodiging via de mail, welke je moet accepteren én bewaren: in deze mail staat namelijk een link (code) naar onze online bijeenkomst. Daarnaast staat er ook een brief met uitleg over de middag in.

Kies hieronder één dag:

3 februari:
 MFSee Day 1
  13.45-15.20 uur   reeds plaatsgevonden
 10 februari:
 MFSee Day 2
  13.45-15.20 uur   reeds plaatsgevonden
 3 maart:
 MFSee Day 3 
  13.45-15.20 uur    inschrijving gesloten 


 

 

MFCollege

Zit je in groep 8 en heb je een voorlopig volwaardig vwo-advies gekregen?

Ieder jaar organiseren we in december/januari het MFCollege-programma op het Frencken! In een serie van 5 bijeenkomsten met een uitdagend programma waarin je onze vwo-school beter leert kennen. We gaan ervan uit dat je alle vijf middagen erbij bent; dat wordt leuk!

Het kennismakingsprogramma vwo 2020-2021 bestaat uit een serie woensdagmiddagen 13.45 - 15.30 uur:

    woensdag 9 december 2020
    Vanwege de lockdown kunnen de geplande woensdagmiddagen in januari en februari niet doorgaan. Ook de nieuwe data die onder voorbehoud gepland stonden gaan niet door.

    De inschrijving voor MFCollege 2020/2021 is inmiddels verlopen.

    Let op: leerlingen van de Delta-basisscholen hoeven zich hier niet in te schrijven; zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het samenwerkingsprogramma tussen St.-Oelbert en Mgr. Frencken College.