Online Open Huis Mgr. Frencken College

OPEN HUIS 2024

 

Zit je in groep 7 of 8? Weet jij al (bijna) naar welke school je toe wilt na de basisschool? Als je havo- of vwo-advies verwacht kom je natuurlijk een kijkje nemen op het Frencken College: de havo/vwo school van Oosterhout. Het Open Huis 2024 vindt plaats op vrijdagavond 2 en zaterdagmorgen 3 februari 2024.

Je krijgt tijdens ons Open Huis een goede indruk van onze school, van de verschillende brugklassen en ons onderwijs. En natuurlijk ontmoet je alvast onze docenten en leerlingen. Dat wordt gezellig! Dus meld je aan en bezoek onze school met je ouder(s)/verzorger(s). Je broer(s) of zus(sen) mogen ook mee.

Net als voorgaande jaren werken we met tijdsloten. Op die manier verspreiden we zoveel mogelijk de bezoekers, zodat je de ruimte en tijd hebt om goed rond te kijken, mee te doen met leuke activiteiten en antwoorden te krijgen op alle vragen die jullie hebben.

Tot ziens op het moderne Frencken in 2024!

 


Meer zien en horen?

Er valt volop te kijken vanuit huis om een goede indruk te krijgen of onze leerlingen aan het woord te horen en zien. Op onze Open Huis-playlist op YouTube vind je leuke en informatieve video's bij elkaar. Of kijk meteen hieronder aan de pagina!

 

 

Volg ons ook op social media: Facebook en Instagram !