Vastwel 2023 kick-off: thema Verbijsterd & Verwonderd
Gepubliceerd op

Vastwel 2023 kick-off: thema Verbijsterd & Verwonderd

Na carnaval start de vastenperiode (18 februari – 9 april). Woensdagavond 15 februari trapt VASTWEL met een bijeenkomst af op het Frencken. Dit keer staat er een verbijsterende en verwonderende opening met vader Toon en zoon Daan Oomen op het programma. Wees welkom en mis het niet! Op naar 40 dagen 'vasten': aan de slag met thema van 2023: Verbijsterd & Verwonderd.


Vastwel

Direct na carnaval start voor de vierde keer het project VASTWEL, opgezet door Walther Halters en Arjan van Dijk en onderdeel van het Leer- en Inspiratiehuis van Sint-Catharinadal. Zowel Walther als Arjan hebben dit jaar een andere rol op zich genomen en het VASTWEL team 2023 bestaat uit Miranda van Bragt, Jaap Oomen, Bianca van Poppel, Hanneke van der Werf en Frans Verkooijen.

Verbijsterd & Verwonderd

Toon en Daan Oomen, vader en zoon, nemen ons mee in een beleving waarbij de visuele en audiovisuele aspecten een grote rol spelen. We gaan de aula van het Frencken “verbouwen” met licht en geluid. Toon Oomen speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en was een van de Nederlandse beste drum- en percussie docenten. Daan Oomen is creatief directeur van Live Legends: hij brengt verhalen en ideeën tot leven met licht en geluid. De creatie op deze avond belooft betoverend te worden! Oud-wethouder Robin van der Helm gaat na de vertoning met hen in gesprek, leerlingen uit 5vwo stellen vragen en het publiek wordt van harte uitgenodigd deel te nemen.

TerugblikVolg diverse projecten via onze sociale mediakanalen.
Het complete programma en meer informatie over Vastwel vind je op vastwel.life en klik op het logo hieronder voor een overzicht in PDF (programmawijzigingen onder voorbehoud).