Milan fietst voor Amref in Afrika
Gepubliceerd op

Milan fietst voor Amref in Afrika

We vragen bij deze graag de aandacht voor een ambitieuze sponsoractie van Milan van der Hamsvoord uit 3VB. Hij gaat in 2023 meedoen aan de Amref Africa Classic: een bijzondere zesdaagse mountainbiketour door Tanzania. Hiermee wil samen met zijn vader € 10.000 ophalen voor het goede doel Amref Flying Doctors.

"Ik wil graag meedoen met Africa classic omdat ik het een erg goed doel vind en een super vette reis. Ik heb al de droom om mee te rijden sinds dat mijn vader zijn eerste tocht reed in 2017. Ik ben super blij dat ik nu de kans krijg om mee te rijden."Steun je Milan ook?

Speciaal voor zijn sponsoring heeft Milan een pagina opgezet waar je kunt doneren. Hij vraagt niet alleen direct of je wilt doneren: hij gaat ook nog extra acties inzetten, zoals een sponsorloop (parkloop eind dit jaar). Dus volg hem en help hem het bedrag bij elkaar te krijgen.

Wil je eerst meer over Amref weten? Lees dan hieronder nog even verder.

DONEER OP DE SPONSORPAGINA VAN MILAN
Of scan de QR-code hieronder

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors werkt al 65 jaar aan een gezond en sterk Afrika. Ze leiden zorgverleners in Afrika op, bieden basiszorg en geven voorlichting. Ook praten ze met Afrikaanse overheden, want ze willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn. Het werk dat Amref doet is onderverdeeld in vier thema's:
• Meer goed opgeleide zorgverleners
• Mijn lijf, mijn leven
• Schoon water, goede hygiëne
• Medische zorg voor iedereen.

Amref is een organisatie die zich inzet voor de vooruitgang in Afrika. Dit doen ze door middel van het verlenen van zorg en door het aanleggen van waterputten. Maar ook door het maken van scholen en het tegengaan van meisjesbesnijdenis. Meer lees je op de website van Amref Flying Doctors.