Musical Mixed-Up! 12 en 13 april in Theater de Bussel
Gepubliceerd op

Musical Mixed-Up! 12 en 13 april in Theater de Bussel

Yeah! De kaartverkoop voor de Frencken musical Mixed-Up! op 12 en 13 april is gestart! Dankzij alle versoepelingen lijken we eindelijk voor volle zalen te gaan spelen! Alles wordt dan ook op dit moment in gang gezet om dit mogelijk te maken en er wordt volop gerepeteerd.


Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart: via de website van Theater De Bussel! Middagkaarten (zonder pauze) kosten € 10,- en de avondvoorstellingen met pauze kosten € 12,50. Dus trommel familie en vrienden op: we spelen graag voor volle zalen!

Show 1 dinsdag 12 april om 15.30 uur
Show 2 dinsdag 12 april om 20.00 uur
Show 3 woensdag 13 april om 15.30 uur
Show 4 woensdag 13 april om 20.00 uur

Hoe ging het ook alweer?

In de musical ‘Mixed-Up!’ volgen we een wanhopige theaterproducent, Albert Verslinde. Door alle coronamaatregelen is zijn bedrijf bijna failliet en kan hij voor volgend theaterseizoen nog maar één musical financieren. Maar hij kan niet kiezen! Daarom organiseert hij een grote live televisieshow:  ‘The clash of the musicals’ waarbij de verschillende musicals tegen elkaar moeten strijden. Deze show wordt gepresenteerd door Sjantal Sjanzen en Martijn Passé. Achter de schermen gaat er ondertussen van alles mis, wordt er gesaboteerd en ontstaan er liefdes die je niet zou verwachten! En met een jury als Ilse de Korte en Dan Keniknie is het een show geworden vol humor en met een knipoog naar de huidige talentenjachten.