Bijna vakantie, maar eerst nog even dit...
Gepubliceerd op

Bijna vakantie, maar eerst nog even dit...

De lessen van dit schooljaar zitten erop, de laatste toetsweek en examen-tijdvak ook! Natuurlijk hebben we nog wel wat op de planning staan: het inhalen van toetsen, enkele herkansingen, inzage van toetsen, diploma-uitreiking en rapporten en de praktische afsluiting van dit schooljaar. Ondertussen werken we 'achter de schermen' aan de opstart van een compleet nieuw schooljaar.Hieronder nog even de allerlaatste praktische zaken op een rij en daarna iedereen een welverdiende vakantie!

Boeken inleveren

Op vrijdag 16 juli a.s. moeten de boeken van Iddink en de boeken die van het Frencken in gebruik zijn worden ingeleverd. Leerlingen ontvangen bericht over hoe en op welk tijdstip dit plaatsvindt.

Kluisje leeg

Uiterlijk vrijdag 16 juli om uiterlijk 16.30 uur moeten alle lockers leeg zijn! Dit betekent dat ALLE spullen uit de lockers mee naar huis moeten worden genomen. Eerder mag natuurlijk ook.

Op vrijdag 3 september en/of zaterdag 4 september kan er ingelogd worden voor een nieuwe locker voor schooljaar 2021-2022. Hierover ontvangen leerlingen t.z.t. nog een bericht via e-mail.

Schoolpas

Omdat je je schoolpas ook nodig heb om te kopiëren en de nieuwe schoolpasjes pas in de 3e of 4e week na de vakantie worden verstrekt. Bewaar dus je huidige schoolpasje goed!

Diploma uitreiking

Op woensdag 21 juli vindt de diploma-uitreiking plaats op onze school, van 12.00 - 21.00 uur.

Rapporten ophalen

De rapporten worden op vrijdagochtend 23 juli uitgereikt. Hiervoor volgt te zijner tijd een rooster. Leerlingen dienen hun rapport zelf op te halen.

Zelftesten in de zomer

Leerlingen en personeelsleden in het voortgezet onderwijs krijgen vóór de zomervakantie vier extra zelftesten mee naar huis. Leerlingen krijgen deze mee naar huis bij het ophalen van hun rapport op vrijdag 23 juli.

De oproep vanuit het RIVM is om twee keer na terugkomst van (een eventuele) vakantie (in het binnen- en buitenland) te testen én twee keer voor de eerste schooldag (op dinsdag 7 september).

Zomervakantie!

We zien onze leerlingen graag weer terug op dinsdag 7 september. Uiterlijk woensdag 28 juli zal er per jaarlaag een brief op de website geplaatst worden waarin staat waar en hoe laat de leerlingen op de eerste dag van het nieuwe schooljaar verwacht worden.
Let wel: indien nodig wordt deze informatie aangepast i.v.m. aangepaste RIVM-maatregelen. Advies is dan ook om de website goed in de gaten te houden aan het einde van de vakantie.