Eliza in tv-finale Op weg naar het Lagerhuis!
Gepubliceerd op

Eliza in tv-finale Op weg naar het Lagerhuis!

Zaterdag 10 april stonden onze debattalenten Roos Vervoort en Eliza van Wijnen in de landelijke voorronde van het BNN tv-programma Op weg naar het Lagerhuis. Van alle jonge talenten uit heel Nederland zien wij Eliza terug in de tv-finale op zondagavond 9 mei met haar V-rede. Save that date!Laatste voorronde

Het was al een heel knappe prestatie dat er niet één, maar twee van onze debattalenten in de laatste landelijke voorronde belandden. Dit coronajaar maakte het niet altijd even gemakkelijk om voorbereidingen te treffen en ervaring op te doen. Dat het Roos en Eliza toch gelukt is, is iets waar we heel trots op zijn!

Roos in actie in laatste landelijke voorronde

De V-Rede

De V-Rede is een korte speech van maximaal 150 seconden. Met de speechwedstrijd krijgen jongeren de kans om op hun eigen manier hun visie te geven op een maatschappelijk thema. Eliza koos voor "Aandacht voor identiteitsontwikkeling van kinderen in lastige thuissituaties". Het geven van een goede speech vraagt niet alleen een goede voorbereiding, maar ook de uitvoering is cruciaal!

De grote tv-finale!

De drie grootste speechtalenten uit heel Nederland gaan strijden om de titel 'Beste Speech van Nederland'. Dit jaar wordt het programma Onderweg naar het Lagerhuis uitgezonden op zondagavond 9 mei 2021 op NPO2. Kijken dus!

Heel veel succes, Eliza!


Eliza in actie in laatste landelijke voorronde