Stem Sem naar de finale!
Gepubliceerd op

Stem Sem naar de finale!

Afgelopen weken volgden we elke vrijdagavond ons muzikale talent uit 6vwo, Sem Rozendaal, in zijn strijd om de titel The Voice of Holland. Wat is het elke keer weer spannend! Inmiddels staat hij in de halve finale op vrijdag 19 maart. Natuurlijk stemmen we allemaal mee, want een finaleplek gunnen we hem van harte!

Middenin het eindexamenjaar

Met het eindexamenconcert nog in het vooruitzicht op 6 april (want natuurlijk zit muziek in zijn vakkenpakket) wordt ondertussen de spanning buiten het Frencken ook opgevoerd. De halve finale van TVOH komt eraan! En wie weet een week later ook nog een finale?

"Zit de winnaar van TVOH 2021 al een paar jaar in mijn klas? 
We mochten al vaak van zijn optredens genieten, gewoon tijdens de lessen in het lokaal EN tijdens schoolconcerten. Follow your dreams, Sem. Ik stem in elk geval op je!"
- Muziekdocente M. Molenschot

Foto: RTL

Op naar de finale?

Ondertussen groeit de bekendheid van deze jongen uit 's Gravenmoer met de dag! Zijn Instagram account krijgt steeds meer fans (er zijn zelfs al fan-accounts) en Sem haalt regelmatig de krant: zie de beelden ook hieronder. Deze kleine beroemdheid had wel even tijd om deze persoonlijke videoboodschap voor jullie in te spreken!

Wij wensen Sem heel veel succes én natuurlijk volop muzikaal plezier. Na Ramses Shaffy, Bruce Springsteen en Chuck Berry zijn we benieuwd wie hij nu muzikaal gaat neerzetten. Met het talent zit het wel goed en het is hem gegund! Dus natuurlijk gaan we stemmen, want zonder publieksstemmen, geen finale.

Vrijdag 19 maart 20.00 uur kijken dus naar The Voice of Holland en S(T)EM!

Media
  • Sem_week10_oosterhouts_weekblad
  • Sem_week10_weekblad_dongen
  • Sem_on_stage_Bruce_Springsteen
  • Sem Rozendaal TVOH RTL 2
  • Sem Rozendaal TVOH RTL 1
  • Sem_week11_oosterhouts_weekblad