In negen dagen gezond met Frencken Fit
Gepubliceerd op

In negen dagen gezond met Frencken Fit

Om te zorgen dat we gezond en fit het nieuwe jaar starten, dagen we leerlingen én collega's op vrijwillige basis uit om mee te doen aan de Frencken Fit Challenge. Dat betekent negen dagen lang healthy challenges!

Misschien heb je ook te weinig bewogen? Is jouw favoriete sport nu onmogelijk te beoefenen? En je hebt dus ook geen LO? Heb je iets teveel gegeten of ongezond geleefd de afgelopen weken? Dit is je kans!In negen dagen fit!

Tijdens deze actie word je van 5 t/m 15 januari negen dagen lang uitgedaagd, zowel op sportief gebied als op gebied van eten & drinken. Er zijn negen verschillende challenges om je te inspireren, motiveren en activeren tot een gezonder leven en een hogere bewustwording van ieders impact op mens en milieu. Elke dag een uitdaging gericht op voeding en een uitdaging die gericht is op bewegen met als doel achter je scherm vandaan te komen!

Behaal de doelen van Frencken Fit

Wij gaan voor jou elke dag een doel stellen en gaan met jou samen deze uitdaging aan! De doelen komen elke dag op het Frencken Instagram-account langs (je hoeft geen account te hebben om ze te zien) vanaf 5 januari t/m 15 januari 2021 (behalve in het weekend).

Doe mee en win!

Win een leuke prijs door je filmpje(s) en/of foto(s) per mail te sturen naar s.schuuring@frenckencollege.nl o.v.v. Frencken Fit. Helemaal leuk als je iets post op Instagram en het @FrenckenCollege tagt! Maar meedoen is belangrijker dan winnen natuurlijk. ;-)