Doe je mee met 'Mixed-Up' - The musical?
Gepubliceerd op

Doe je mee met 'Mixed-Up' - The musical?

In september 2020 zijn we vol energie gestart met repeteren voor de nieuwe Frencken-musical 'Mixed-Up'! Helaas gooide Corona flink roet in het eten en hebben we de musical moeten uitstellen. Gelukkig zien we weer mogelijkheden om het repetitieproces op te pakken in het nieuwe schooljaar. EN: we starten zo snel mogelijk! De musical zal op 12 en 13 april 2022 in theater de Bussel uitgevoerd worden (onder voorbehoud van Coronamaatregelen).

Doe je mee? Geef je op vóór 17 september 2021!

Door het verschuiven van de musical zijn er een flink aantal ‘vacatures’ ontstaan. We zijn op zoek naar leerlingen die willen acteren, zingen, dansen of meespelen in de band (blazers). Leerlingen die al een plekje in de show verworven hadden, behouden natuurlijk hun plaats en hoeven niet opnieuw auditie te doen.

Wil je meedoen aan het koor?

Dan hoef je geen auditie te doen, maar veel plezier in het zingen en discipline om ook thuis te oefenen is wel belangrijk! Stuur een mailtje naar musical@frencken.info met je naam en klas. Je ontvangt dan vanzelf alle info. Bestaande koorleden hoeven zich niet opnieuw op te geven!
 

Wil je meedoen als acteur, danser of bandlid (we zoeken alleen nog blazers)?

Stuur dan voor 17 september een filmpje waarin jij je voorstelt, én jouw talent laat zien/horen (min. 1 minuut) naar musical@frencken.info. Wie weet nodigen wij je dan uit om nader kennis te maken! Natuurlijk mogen nieuwe brugklassers zich ook aanmelden.

 

Wanneer repeteren we?

  • Acteren/solozang: maandagmiddag
  • Koor en band: dinsdagmiddag (de ene week koor, andere week band,
    1 x in 2 weken)
  • Dans: woensdagmiddag

De repetities duren uiterlijk tot 17.15 uur.


Mixed-Up! - The musical

De show zal een aaneenschakeling zijn van hoogtepunten van musicals die we eerder hebben uitgevoerd. Denk aan Fame, Sister Act, Quasimodo, Chicago, Grease en Belle en het Beest. Met een toffe verhaallijn verweven we de nummers tot één groot geheel. Een Frencken musical kan natuurlijk niet zonder band, koor, kostuums en decor, dus ook die elementen zijn vertegenwoordigd.

De verhaallijn

In de musical ‘Mixed-Up!’ volgen we een wanhopige theaterproducent, Albert Verslinde. Door alle coronamaatregelen is zijn bedrijf bijna failliet en kan hij voor volgend theaterseizoen nog maar één musical financieren. Maar hij kan niet kiezen! Daarom organiseert hij een grote live televisieshow:  ‘The clash of the musicals’ waarbij de verschillende musicals tegen elkaar moeten strijden. Deze show wordt gepresenteerd door Sjantal Sjanzen en Martijn Passé. Achter de schermen gaat er ondertussen van alles mis, wordt er gesaboteerd en ontstaan er liefdes die je niet zou verwachten! En met een jury als Ilse de Korte en Dan Keniknie is het een show geworden vol humor en met een knipoog naar de huidige talentenjachten.

Doe je mee?

Geef je op vóór 17 september!


Lees hier meer over de Frencken musical en ons cultuuronderwijs in het algemeen.
Media
  • 20190411_photoRemkeSpijkers_233_internet
  • 20190411_photoRemkeSpijkers_524_internet
  • 20190411_photoRemkeSpijkers_686_internet
  • 20190411_photoRemkeSpijkers_205_internet