Coronakapsels voor het Rode Kruis
Gepubliceerd op

Coronakapsels voor het Rode Kruis

Hallo!
Wij zijn 3VA van het Mgr. Frencken College en wij gaan iets met ons haar doen #coronakapsel. Waarschijnlijk heb je het ook al voorbij zien komen: mensen gaan uit verveling en omdat kappers dicht zijn iets met hun haren doen. De één gaat verven, de ander gaat scheren of zet er een bloempot op. Onze mentor grapte dat als de hele klas zich kaal zou scheren, zij een donatie ging doen. Van het een kwam het ander en zo kreeg de actie serieus vorm!We namen contact op met het Rode Kruis en hebben met onze klas een aantal persoonlijke ideeën verzameld, zoals haar afknippen, roze verven enz. Nee, we gaan niet allemaal kaal. ;-) We delen het hier, via school, in onze vriendenkringen én op social media met maar één doel: geld ophalen voor het Rode Kruis.

Al het geld wat we uiteindelijk ophalen gaat naar het Rode Kruis. Het maakt niet uit of je nu sponsort met 10 cent of met 4 euro. Wij vragen met onze 'coronakapsels' aandacht voor deze actie, dus sponsor ons of - als je dat leuk vindt - sluit aan doe mee met jouw #coronakapsel!

Deze sponsoractie wordt georganiseerd vanuit onze klas, samen met onze mentor. De actie eindigt zodra de scholen weer opengaan!

Dus sponsor snel via deze speciale Tikkie-link van onze klas voor het Rode Kruis!

Of scan deze QR-code:


Alvast bedankt en beelden volgen uiteraard!
Frencken-klas 3VA en mevrouw Simons

PS: deel jouw kapsel via social media en tag @frenckencollege

Media
  • Meike_Coronakapsel
  • Coronakapsel_meiden
  • Marije_voor_en_na
  • M_Molenschot_geeft_les