De HUB gaat online door
Gepubliceerd op

De HUB gaat online door

Bij de HUB maken leerlingen al jaren hun huiswerk, in nauwe samenwerking met de docenten en mentoren van het Frencken College . Nu de lessen online worden aangeboden gaat ook de HUB online: maandag t/m donderdag van 13.30 tot 17.00 uur.

De online schoollessen bieden extra uitdagingen voor docenten en leerlingen. Ondanks de onzekerheid is 1 ding wel zeker: het leren zal door moeten gaan zodat de leerlingen straks klaar zijn voor het volgende schooljaar. Daarom blijft de HUB ook doorgaan en biedt online ondersteuning.

Dit bestaat uit het maken van een planning, het controleren van het huiswerk, het overhoren van het huiswerk en het meekijken naar digitale opdrachten die ingeleverd moeten worden. Via een Skype-videoverbinding heeft de begeleider regelmatig contact met de leerling.

Gratis bijlessen

Om voldoende 1-op-1 vakinhoudelijke ondersteuning te blijven bieden krijgen leerlingen de mogelijkheid om naast de HUB-begeleiding gratis bijlessen in te plannen met onze excellente hulpleerlingen. De hulpleerlingen zijn examenkandidaten en andere bovenbouwleerlingen. Met deze poule van uitblinkers kunnen we alle vakken op alle niveaus ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden? Probeer het een week gratis.
Meer informatie is te vinden op: www.12hub.nl