De veilige school
Helaas gebeurt het wel eens dat een leerling wordt lastiggevallen door leeftijdgenootjes van andere scholen op weg van en naar school.

Daarom hebben alle scholen voor het voortgezet onderwijs in Oosterhout, maar ook het Cambreur College en het Dongemond College, besloten om samen met de politie en Buro Halt de pesterijen aan te pakken die buiten school gebeuren. Daarnaast moet iedereen op school zich veilig voelen.

Hierover zijn afspraken gemaakt betreffende de aanpak.

We willen hiermee duidelijk aangeven dat de weg van en naar school ook onze zorg is. En dat de leerling zich veilig moet kunnen voelen zowel binnen als buiten de school.

De wijkagent

Hallo studenten van het Mgr. Frencken College,

 

In het kader van  project veilige school is ook de politie een belangrijke schakel om het veiligheidsgevoel van de leerlingen op het Mgr. Frencken College te waarborgen.

Mijn naam is Miriam van Meel. En ben jeugdagent.

Vragen met betrekking tot veiligheid op- of rondom school en de route naar school en weer naar huis kun je bij mij stellen.

 

Veilig voel je je als je niet gepest wordt, als je geaccepteerd wordt door je medeleerlingen. Dus vervelende apps- smsjes- facebookberichten in wat voor aard dan ook geven de meeste leerlingen een onveilig gevoel.

 

Maar ook als er problemen thuis zijn, die jij zelf en/of samen met je ouders niet op kunt lossen kun je met mij bespreken.

Ook als je zorgen hebt over een vriend of vriendin kun je hiervan melding maken bij mij.

 

Ik kan natuurlijk niet alle problemen oplossen, maar kan jou wel helpen om de juiste stappen te laten nemen en/of met de juiste mensen in contact te brengen, die jou verder kunnen helpen.

 

Ik zal met regelmaat even binnen lopen op school. Spreek me dan gerust aan.

Wil je liever niet dat andere leerlingen zien dat je met mij in gesprek bent dan kun je contact met mij zoeken via e-mail miriam.van.meel@politie.nl  of bellen met 0900-8844 en vragen naar mijn naam.

Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het is denk ik overbodig te zeggen dat jouw vraag serieus genomen wordt en dat de informatie vertrouwelijk zal worden behandeld.

Tot ziens!

 

Miriam van Meel

Contactformulier wijkagent

Geeft verplicht veld aan

Contactgegevens

Jouw bericht


Postadres
Postbus 506
4900 AM Oosterhout N-Br

Bezoekadres
Slotlaan 40
4902 AE Oosterhout N-Br

E-m@il
info@frenckencollege.nl
ontwerp en realisatie SchoolMaster BV