Algemeen
De school is in het bezit van een zeer goed uitgeruste mediatheek met 34 computers, e-readers, video camera’s en dvd-apparatuur. Je hebt vrij toegang tot de mediatheek waar je kunt studeren, aan projecten werken, naar informatie zoeken en een computer of de andere apparatuur kunt gebruiken.

Als je wilt gaan werken op een computer moet je altijd, net als in de rest van de school, je eigen schoolpas bij je hebben. Alle computers zijn aangesloten op internet. Je kunt gratis lenen; leesboeken worden voor 2 weken uitgeleend, informatieve boeken voor 1 week en dvd's voor 3 dagen. Verlengen en reserveren van materiaal is mogelijk.

Als je een video camera wilt lenen dan vragen wij een borg, deze krijg je uiteraard weer terug als je de camera in goede staat inlevert. Over te laat ingeleverde materialen wordt een boete geheven dit om ervoor te zorgen dat andere leerlingen ook gebruik kunnen maken van boeken / apparatuur e.d.
De e-readers worden vanwege hun kwetsbaarheid niet uitgeleend maar kunnen in de mediatheek gebruikt worden.

In de mediatheek kun je ook scannen, printen en kopiëren. Lesboeken zijn in de mediatheek in te zien, evenals woordenboeken en encyclopedieën.

Als je vragen hebt kom dan even naar de balie, daar word je verder op weg geholpen.

Postadres
Postbus 506
4900 AM Oosterhout N-Br

Bezoekadres
Slotlaan 40
4902 AE Oosterhout N-Br

E-m@il
info@frenckencollege.nl
ontwerp en realisatie SchoolMaster BV