Open Huis

OPEN HUIS 2019

vrijdag 15 februari 17.00 - 21.00 uur

zaterdag 16 februari 9.30 - 12.30 uur


OPEN HUIS 2018 KREEG ENTHOUSIASTE REACTIES!

We kozen dit jaar voor een unieke kijk in de toekomst tijdens het Open Huis op 26 en 27 januari jl. De architect gaf persoonlijk uitleg over de grote nieuwbouwplannen van onze havo/vwo-school. Voor de ultieme beleving hoe deze moderne, duurzame en lichte school eruit ziet in 2019 werd er met Virtual Reality-brillen 'gelopen' door het nieuwe gebouw. Leerlingen kregen zo de primeur van deze geweldige impressie van hun toekomstige school!

Ruim 830 leerlingen uit groep 7/8 brachten ons een bezoek. Naast het nieuwbouwplein konden bezoekers kiezen uit actieve en informatieve themapleinen, waarbij de 5 Frencken kernwaarden waren vertegenwoordigd: dynamisch, modern, toekomstgericht, middenin de maatschappij en persoonlijke aandacht. Door middel van opdrachten - denken, doen en mysterie - werden er 'likes' gescoord en kregen ze een beloning en een goodiebag.

Er heerste een gezellige sfeer volop actie en interactie. Daarbij was veel belangstelling voor de nieuwbouw! We kregen positieve feedback op de beelden en plannen waarin inzicht werd gegeven. Ook nieuwsgierig? Zet je VR-bril met je telefoon op of ga achter een computerscherm zitten en bekijk de 3D-film hier op YouTube!

Hieronder zie je het filmpje van een impressie van het Open Huis, gemaakt door Osman.
Foto's kun je terugvinden hier in ons Facebook-album


 Postadres
Postbus 506
4900 AM Oosterhout N-Br

Bezoekadres
Slotlaan 40
4902 AE Oosterhout N-Br

E-m@il
info@frenckencollege.nl
ontwerp en realisatie SchoolMaster BV