Open Huis

OPEN HUIS 2019

vrijdag 15 februari 17.00 - 21.00 uur

zaterdag 16 februari 9.30 - 12.30 uur


OPEN HUIS 2019 - EEN NIEUW BEGIN!

Dit jaar staat ons Open Huis in het teken van 'een nieuw begin': voor het eerst vindt het plaats in onze nieuwe, zojuist geopende vleugel van de nieuwbouw! De overstap van de basisschool naar de havo of vwo is een grote stap, een nieuw begin op een nieuwe school. Het onderwijs op het Frencken is modern en vernieuwend. Dus zet 15 of 16 februari in de agenda en kom een kijkje nemen op onze havo/vwo school!

Leerlingen uit groep 7/8 zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het onderwijs op het Frencken. Als bezoekers kies je uit actieve en informatieve themapleinen, waarbij de 5 Frencken kernwaarden zijn vertegenwoordigd: dynamisch, modern, toekomstgericht, middenin de maatschappij en persoonlijke aandacht. Er is aandacht voor onze brede brugklas, de VWO topklas, de bijzondere extra vakken op gebied van internationalisering, cultuur en science. Door middel van leuke opdrachten - denken, doen en mysterie - kun je 'likes' scoren en ontvang je een leuk aandenken en een goodiebag.

Er is ook aandacht voor de nieuwbouw. Voor de ultieme beleving hoe onze moderne, duurzame en lichte school er in zijn totaal uit ziet in het schooljaar 2019-2020 kun je met de nieuwste techniek Virtual Reality-brillen 'rondlopen' door het complete nieuwe gebouw. Een bijzondere impressie van je toekomstige school!

Hieronder zie je een impressiefilmpje van het Open Huis in 2018.
Foto's kun je terugvinden hier in ons Facebook-album!

Tot ziens op het Frencken!


 Postadres
Postbus 506
4900 AM Oosterhout N-Br

Bezoekadres
Slotlaan 40
4902 AE Oosterhout N-Br

E-m@il
info@frenckencollege.nl
ontwerp en realisatie SchoolMaster BV