Voorbereidingen 'The Best of Frencken Musical' gestart!
Gepubliceerd op

Voorbereidingen 'The Best of Frencken Musical' gestart!

Vanaf september starten we met repeteren voor onze nieuwe show 'The Best of Frencken Musical', om uiteindelijk toe te werken naar een grote show in april in Theater de Bussel (onder voorbehoud van corona-maatregelen). Doe mee en geef je vóór 10 juli op! Lees snel verder.

The Best of Frencken Musical

De show zal een aaneenschakeling zijn van hoogtepunten van musicals die we eerder hebben uitgevoerd. Denk aan Fame, Sister Act, Quasimodo, Chicago, Grease en Belle en het Beest. Met een toffe verhaallijn verweven we de nummers tot één groot geheel. Een Frencken musical kan natuurlijk niet zonder band, koor, kostuums en decor, dus ook die elementen zijn vertegenwoordigd.

We hebben jou nodig!

Je kunt je opgeven via dit formulier en voor een aantal onderdelen is het de bedoeling dat je een kort auditiefilmpje naar ons stuurt (liefst met een drive-link).

Hieronder lees je de mogelijkheden: je kunt je voor meerdere onderdelen opgeven. We proberen natuurlijk rekening te houden met je voorkeur. Verstuur dan wel elk filmpje apart met de juiste titel, dat is voor ons makkelijker sorteren.

Ideeën nodig?
Lees hier meer over de Frencken musical en ons cultuuronderwijs in het algemeen.

Koor: (repetities waarschijnlijk 1 keer per 2 weken op dinsdag van 16.00 tot 17.15 uur)

Hiervoor is geen auditie nodig. Wel veel plezier in het zingen en de discipline om ook thuis te oefenen! Zeker aan het begin van het schooljaar is het nog niet zeker of we live kunnen repeteren. Je zult dan oefentracks opgestuurd krijgen waarmee je zelfstandig aan de slag kunt, en wellicht online tips krijgt.

Dans: (repetities op woensdag van 16.00 tot 17.15 uur)

Stuur een filmpje (liefst met drivelinkje) van maximaal 1 minuut (mag ook een tik tok filmpje zijn)  voor 10 juli naar musical@frencken.info waarin je jezelf zo goed mogelijk presenteert en je dansmoves laat zien. In het nieuwe schooljaar zullen we een aantal leerlingen uitnodigen om nog een langere auditie te doen in de gymzaal. Dit zal in kleinere groepen zijn. Geef je mail de titel: DANS

Solozang: (repetities op maandag van 16.00 tot 17.15 uur, per rol afhankelijk hoe vaak je moet komen)

Stuur een filmpje (liefst met drive-link) van maximaal 1 minuut op voor 10 juli naar musical@frencken.info van jouw zang, begeleid met een karaoke/instrumental op de achtergrond (te vinden op YouTube). Je mag zelf een nummer kiezen. Vertel aan het begin van het filmpje hoe je heet en in welke klas je zit. Probeer jezelf zo goed mogelijk te presenteren, daaraan kunnen we al een beetje zien of je kunt acteren. Uit het hoofd dus! Aan het begin van het schooljaar zal een aantal leerlingen uitgenodigd worden om nogmaals voor te komen zingen. Geef je mail de titel: SOLOZANG

Acteren: (repetities op maandag van 16.00 tot 17.15 uur, per rol afhankelijk hoe vaak je moet komen)

Wil je liever niet zingen maar wel acteren? Stuur dan een filmpje (liefst met drive-link) van maximaal 1 minuut voor 10 juli naar musical@frencken.info waarin je vertelt wie je bent, en wat je ervaring is, of waarom je graag wilt meedoen. Maak er iets creatiefs van (bijvoorbeeld iets met humor) waardoor je extra opvalt. Geef je mail de titel: ACTEREN

Band: (repetities 1 keer per 2 weken op woensdag van 16.00 tot ongeveer 17.15 uur)

Stuur een filmpje (liefst met drive-link) van maximaal 2 minuten in voor 10 juli naar musical@frencken.info , waarop je op jouw instrument zo goed mogelijk musiceert. Vertel er verder bij wat je ervaring is, of je noten kunt lezen of bijvoorbeeld akkoorden/tabs. Geef je mail de titel: BAND

Onderdelen waarvoor je je kunt inschrijven maar geen auditie nodig is:

• Decor
  • Grime
  • Kostuums
  • PR

Je krijgt in de loop van het nieuwe schooljaar vanzelf bericht als we hiervoor hulp nodig hebben.

We hopen natuurlijk weer op massale belangstelling!

Muzikale groeten,

Michiel Geerts, Gerwin Krijnen, Peter Kuijsters en Marieke Migchielsen